En blogg... i ett angeläget ämne!

Hej och välkommen in på Euphorbia Milii's blogg.
.
För att skydda mina nu vuxna barns identitet, har jag valt att kalla mig Euphorbia Milii -- en mycket passande pseudonym, tycker jag, eftersom det betyder Kristi törnekrona. En törnekrona är nämligen just vad mina, och många andras, barn tvingas bära.
För att få sig några minuters pervers sexuell njutning, tvingar förövare sina oskyldiga offer, att bära törnekronans smärta. Genom sitt agerande skapar de själsliga ärr och lidande för så oändligt många människor.
För den som utsätts för sexuella övergrepp blir tillvaron aldrig mer densamma... aldrig mer "vanlig" eller "normal" -- och det blir den inte heller för dennes/dennas anhöriga.
.
Mina tre vuxna barn, har alla varit utsatta av sin pappa. Det hände då de var små, men ibland tänker jag att det är som om ingen tid passerat... som om dåtiden på nåt sätt töjts ända in i nutiden.
Det var, har hela tiden varit och är fortfarande enormt smärtsamt, tungt och svårt.
Varenda dag finns det där, på något sätt och i olika grader av styrka -- ständigt där, ständigt närvarande... för både barnen och mig. Och det verkar aldrig ta slut. Det bara förändras. Smärtan och orsakerna till den kommer ur ständigt nya situationer och händelser -- alla med anknytning till pappan och övergreppen.
.
På den här bloggen kommer jag att skriva om mig själv, mina barn och andra som blivit utsatta -- men självklart alltid på ett sätt, som inte röjer personernas identitet.
Jag ska också skriva en del om lag- och systemproblem, samhällssyn, omvärldens reaktioner etc.
.
Har du något, som du vill att jag ska berätta om? Är det något särskilt du vill att jag ska skriva om? Har du frågor du vill ställa? Har du synpunkter?
Skriv då till mig på
.
euphorbia.milii@hotmail.se
.
Jag ska svara så gott jag förmår och skriva om det jag kan, orkar o klarar.
Kommentarer på den här bloggen kommer inte att publiceras förrän jag läst och okejat dem.
.
.
Tack för att du kikade in här och välkommen åter!
Trackback
RSS 2.0