Korkat

 
- Pappans reaktion var sååå äkta, när han fick veta anklagelserna, så han kan bara inte ha gjort det! Och så är han ju så treeevlig!!!
.
Detta är en lite väl korkad kommentar, eller hur?
Hela grejen med sexuella övergrepp är ju att de sker i det fördolda -- han vet ju att det han gör är fel och gör därför allt för att dölja o hemlighålla det.
.
Hur tror gemene man att en pedofil ser ut? Tror de att det syns utanpå? Eller lever man i villfarelsen att man kan förstå det av hur personen beter sig? Think again, säger jag bara!
.
Om jag nu säger att kommentaren ovan kommer från en person inom rättsväsendet, blir detta genast korkat i kubik!! Nog borde en utbildad person veta bättre?
Man kan inte låta bli att undra hur förhöret gått till... Har de suttit med en kopp kaffe på varsin sida om ett bord och språkat, eller...? Vadå "han var ju så trevlig"?? Vad i allsindar hade man förväntat sig? En ickesocial, stingslig orakad o ovårdad karl med den håriga magen synlig genom brynjan, som hänger löst utanpå de säckiga byxorna med oknäppt gylf???
.
.
Nu börjar ni kanske fatta vad det är för krafter vi mammor har att strida mot.
.
Det är verkligen inte lätt att skydda sina barn... faktum är att jag skulle vilja säga, att det är näst intill omöjligt, då systemet inte alls står på barnens sida.
 
 
 
Trackback
RSS 2.0